Onze Feestzalen - Ruimtes voor Jouw Speciale Gelegenheid!

Bij Café Dussel bieden we niet alleen een bruisende sfeer voor regulier vertier, maar we hebben ook de perfecte ruimtes voor jouw speciale evenementen. Of het nu gaat om een kleinschalig feest met 100 tot 150 gasten of een grootschalig evenement met 350 tot 400 genodigden, onze twee veelzijdige zalen staan tot uw beschikking.


Kleine Zaal (Capaciteit: 100-150 personen)

Onze knusse kleine zaal is ideaal voor kleinschalige bijeenkomsten, verjaardagsfeesten, bedrijfsevenementen of bruiloften in besloten kring. Met een capaciteit van 100 tot 150 personen biedt deze ruimte de perfecte ambiance voor een gezellig samenzijn, ondersteund door de gastvrijheid van Café Dussel.


Grote Zaal (Capaciteit: 150-400 personen)

Voor grotere vieringen en evenementen hebben we onze ruime grote zaal beschikbaar. Met een capaciteit van 150 tot 400 personen biedt deze zaal voldoende ruimte voor grootschalige feesten, bedrijfspresentaties, concerten of andere uitbundige bijeenkomsten. Laat je creativiteit de vrije loop, en wij zorgen voor de perfecte setting.


Of je nu een kleine bijeenkomst of een groots feest plant, bij Café Dussel streven we ernaar om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze feestzalen en de mogelijkheden voor jouw specifieke gelegenheid. Wij kijken ernaar uit om samen met jou de perfecte ruimte te vinden!

 

Wij hanteren een standaard,

**Vier Uur Arrangement (ALL IN) - €30 per persoon:**
- Frisdranken
- Bieren
- Wijnen
- Binnenlands gedestilleerde dranken
- Ronde warme hapjes
- Ronde koude hapjes

Voor verdere vragen of om een reservering te maken, kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: (+31)06 11158996 of via het contact formulier. We staan klaar om u te assisteren en eventuele specifieke wensen te bespreken.