Welkom bij Café Dussel!

Bij Café Dussel geloven we in de kracht van samenkomen, plezier maken en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Ons café, met een eigentijdse uitstraling en warme sfeer, is de perfecte plek voor vrienden, familie en nieuwe ontmoetingen. Maar dat is nog niet alles - onze bruisende club, Club Dussel, voegt een extra dimensie toe aan het nachtleven en maakt van elke avond een feest om te herinneren.

Onze Filosofie

Bij Café Dussel draait alles om het bieden van een unieke ervaring. We streven ernaar een sfeer te creëren waar iedereen zich thuis voelt, of je nu komt voor een ontspannen middag in het café of voor een energieke nacht in Club Dussel. Ons doel is om een gemeenschap te vormen waar mensen zich met elkaar kunnen verbinden, genieten van live muziek, dansen op de beats van getalenteerde DJ's en deelnemen aan diverse culturele evenementen.

Wat We Bieden

 Café Dussel

In ons café verwelkomen we je met open armen. Onze menukaart biedt een assortiment van verfrissende drankjes, ambachtelijke bieren en smaakvolle hapjes. Of je nu wilt genieten van een rustige koffie in de middag of wilt borrelen met vrienden, Café Dussel biedt de perfecte setting.

Club Dussel

Voor de nachtbrakers en dansliefhebbers is er Club Dussel. Deze trendy club is de plek waar de beats de avond overnemen en de dansvloer tot leven komt. Met regelmatige optredens van getalenteerde live bands en opzwepende DJ-sets, beloven we je een avond vol opwinding en feestvreugde.

Evenementen en Cultuur

Bij Café Dussel gaan we verder dan alleen drankjes en dansen. We organiseren regelmatig evenementen zoals live muziekoptredens, DJ-nachten en themafeesten. Daarnaast zijn we betrokken bij onze lokale gemeenschap en organiseren we culturele activiteiten zoals toneelvoorstellingen. We geloven dat kunst en cultuur een integraal onderdeel zijn van het caféleven.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Café Dussel nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de lokale gemeenschap en het bevorderen van duurzaamheid. Of het nu gaat om het organiseren van benefietevenementen of het verminderen van onze ecologische voetafdruk, we streven ernaar om een positieve impact te hebben op zowel onze gasten als onze omgeving.

Kom Bij Ons Langs!

Café Dussel is meer dan zomaar een plek om te drinken en te dansen; het is een bestemming waar plezier, cultuur en gemeenschap samenkomen. We nodigen je uit om de unieke ervaring van Café Dussel zelf te ontdekken. Kom langs, geniet van de sfeer en maak deel uit van onze bruisende gemeenschap. Tot snel bij Café Dussel - waar de goede tijden altijd rollen!